Visa större bild

T-Rex Piggyback Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Skulle du vara den där tokiga rackaren i actionfilmerna som hoppar upp på den köttätande dinosauriens rygg och tämjer den som om den vore en vildhäst? Du skulle göra succé som filmhjälte, den saken är klar. vad skulle din dinosaurie heta? Greger kanske? Oavsett vilket så kommer du att ta dig till jobbet både snabbt och säkert om du har en tam t-rex i stallet.

Ridande T-Rex Maskeraddräkt består av ett par byxor som ser ut som en tyrannosaurus rex med ett par mänskliga ben över ryggen. När du har byxorna på dig ser det ut som om du rider på dinosauriens rygg. Observera att den svarta t-shirten inte ingår.

Observera att du måste stoppa upp delar av dräkten med egen fyllning för att uppnå samma resultat som på produktbilden, exempelvis med tidningspapper.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Anette Aass för 11 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36738 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle