Till toppen
Visa större bild

Tändbrikett Grill

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du vet känslan när man är superduperhungrig, men att det dessvärre alltid tar lite för lång tid innan grillen har fått fyr. Nu kan du äntligen göra jobbet ännu enklare, snabbare och smidigare när det är dags att grilla! Då är tändbriketter det optimala redskapet för dig som är otålig och som gärna vill att maten på grillen ska bli klar så snabbt som möjligt.

Tändbrikett Grill är ett enkelt hjälpmedel när du ska få igång grillen som ger dig en smarrig måltid. Tändbriketterna är doftfria och förpackningen innehåller 100 stycken. Istället för att samla ihop en hög av tändbara saker kan du lägga i 1-2 tändbriketter mellan veden och sedan tända på. Tändbriketterna brinner ca 8 min.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47802 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle