Visa större bild

The Avengers Hulken Deluxe Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
299 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ur vägen för här kommer Hulken - argare, starkare och grönare än någonsin! Den här asballa dräkten kommer att inbringa respekt och beundran från övriga maskeradbesökare - och det är du som bär den som får allt detta! Hoppa i dräkten, måla fejjan grön och komplettera med ett par lysande gröna strumpor och hulklooken är komplett!

The Avengers Hulken Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en grön jumpsuit i elastiskt material med utstickande, stoppade muskler på överkroppen samt detaljer i svart och ljusgrönt som ger en skugg/3D-effekt. På dräkten sitter fastsydda, lila shorts som ser söndertrasade ut. Dräkten stängs i ryggen med hjälp av kardborreband. Smink och strumpor ingår ej. Köp gärna till dessa för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Standard och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ida för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27714 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle