Visa större bild

The Love Calendar

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du och din partner sugen på att "krydda" till ert sexliv lite? Önskar ni att er relation var mer romantisk och spontan? Eller behöver ni bara lite inspo för roliga aktiviteter man kan hitta på som par? Då kommer The Love Calendar passa dig och din partner helt perfekt!

Precis som en adventskalender så innehåller denna kalender numrerade fönster som ni öppnar beroende på vilket dag det är. Ni öppnar exempelvis den 25e luckan den 25e i månaden. Hur som haver, bortsett från en adventskalender så innehåller denna kalender 31 stycken luckor att öppna och ni kan starta när som helst under året. Det bästa av allt är att kalendern inte innehåller billig mjölkchoklad som en annan, utan varje lucka innehåller tre stycken "sexiga" alternativ att välja bland. Aktiviteterna som syns under luckorna kan vara antigen sexiga, roliga, romantiska eller allt på en och samma gång. 

Aktiviteterna kan utföras oavsett kön och sexuell preferens. Kort och gott – The Love Calendar är till för alla!

 • Antal luckor: 31 stycken
 • Språk: Engelska
 • Passar alla par, oavsett läggning, kön och sexuell preferens
 • Säljs styckvis (en kalender)

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Amanda för 6 månader sedan
  En födelsedagspresent som blev väldigt uppskattad!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51836 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle