Visa större bild

Kundbilder

The Nun Deluxe Maskeraddräkt

(10 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien bestämmer Vatikanen sig för att skicka en präst och hans lärling för att utreda det mystiska fallet. Prästen och hans lärling riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro då de tvingas konfrontera den otroligt onda kraften från den demoniska nunna som först skrämde världen i filmen "The Conjuring 2".

The Nun Deluxe Maskeraddräkt är maskeraddräkten för dig som älskar allt som har och göra med skräck och skrämsel. Det är med andra ord en dräkt som kommer skapa skräck i alla hörn du än går i. För när du kommer traskande påväg hem från en krogkväll är inte en ond nunna det första du vill stöta på inte? 

Dräkten är väldigt välgjord med mycket detaljer och snarlika kännetecken från nunnan i filmerna "The Nun" och "The Conjuring". Dräkten är helsvart med vita kanter (typiska för nunnor) där en vit slöja med inkluderande plastmask medföljer. Masken är otroligt detaljerad och efterliknar starkt karaktären "The Nun". Dräkten är heltäckande där ett brunt skärp även medföljer. Den ultimata maskeraddräkten för en skräcklover!

 • Material: Polyester, plast
 • Storlek: Standard och X-Large (vuxenstorlek)
 • Medföljer: Dräkt, slöja, mask och bälte
 • Skor medföljer inte
 • Masken har hål för ögon och näsa (halvtäckande)
 • Officiellt licensierad maskeraddräkt
 • Känd från filmerna: "The Nun" och "The Conjuring"

Taggar

OMDÖMEN (10)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Evelina för 1 år sedan
  Masken passar superdåligt på ansiktet och är jätteobekväm. Däremot använde jag den inte utan satsade på en sminkning istället. Själva dräkten passade bra och var relativt bekväm.
  3 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Björn för 1 dag sedan
  Haha bästa dräkten, så värd pengarna !!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49077 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle