Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Tomtedräkt Super Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 319600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
3 995 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Ta tillfället i akt och bli en supertomte i år med vår lyxiga tomtedräkt! Mysig och exklusiv tomtedräkt för dig som inte nöjer dig med vad som helst. Den är i tjockare material vilket är perfekt när du far omkring på din släde genom den kalla vinternatten och tål minst flera hundra husbesök genom skorstenen.

Tomtedräkt Super Deluxe inkluderar en röd tomtejacka av hög kvalitet i sammetsliknande material med vit och bred fuskpälstrim. Ingår gör även ett par matchande tomtebyxor med fickor och ett svart tomtebälte med spänne. Sist men inte minst ingår ett par svarta stövelöverdrag i skinnimitation samt en röd tomteluva med vit trim och fluffig boll på toppen.

Tomtehandskar, tomtebjällra, peruk och skägg ingår ej men finns att köpa till.

Finns i storlek: One size.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen24403 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle