tug-of-war-clowns-prop2-1
youtube video play

Tug-Of-War Clowns Prop

4 995 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Tillbehör

Step Pad till Prop

Step Pad till Prop

69 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Det finns två läger när det kommer till clowner: de som tycker att de är oerhört roliga, och de som är absolut livrädda för dem. Den här propen har otroligt nog lyckats kombinera båda dessa världar. Med utseende av något från dina värsta mardrömmar står clownerna och försöker slita sönder ett oskyldigt barn - samtidigt som de har en löjligt rolig konversation. Den kommer chocka dina vänner och festgäster på vartenda plan, och de kommer sent glömma hur all in du gick på halloweenpartyt.

Tug-Of-War Clowns Prop är en prop som föreställer två clowner som har dragkamp om ett barn. De rör sig fram och tillbaka i takt med varandra, ser sjukt otäcka ut och diskuterar högljudt om hur de ska slita isär barnet medan barnet skriker, vilket skapar en bisarrt obehaglig scen. Munnarna rör sig medans de pratar och deras ögon lyser. Dekorationen mäter ca 1,8 m hög. Den kan aktiveras på tre olika sätt: vara kosntant på, starta när någon kliver på dens step-pad, och via motion sensor så den startas när någon är inom sensorns räckhåll. Måste vara ikopplad i eluttag för att fungera, sladd medföljer. Tillverkad av metall, plast, polyester och elektronik.

  • Mått: Ca 1,8 cm
  • Material: Polyester, plast, metall, elektronik
  • Ljud, ljus och rörelse
  • Motion sensor och step-pad
  • EU-plugg medföljer
  • Bruksanvisning på engelska finns

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0