Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > Uppblåsbar Badanka Maskeraddräkt
Visa större bild

Tillbehör

Uppblåsbar Badanka Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Ligger just badankor dig varmt om hjärtat är denna uppblåsbara badankedräkt helt enkelt ett måste till nästa maskeradfest. Du kan ju bara tänka dig reaktionerna när du skuttar in på festen så här! Hysteriskt kul! Och som grädde på moset ingår en finfin duschmössa som gör hela din badanke-look komplett.

Uppblåsbar Badanka Maskeraddräkt är en uppblåsbar dräkt i form av en gul badanka med fejkben som ger illusionen av att du rider på den. Dräkten sitter på plats kring din midja (resår) och baktill finns en liten fläkt som håller dräkten uppblåst. Den blåser upp dräkten på bara ett par minuter. Medföljer gör en härlig duschmössa.

Fläkten drivs av en motor som kräver 4 x AA-batterier (ingår ej). Batterierna räcker i ca 4 timmar.

Komplettera med egen tröja.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44375 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle