Till toppen
Visa större bild

Vinglas i Plast Svarta

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Så du har styrt upp ett sjudundrans partaj med massa gäster och funderar nu på glasproblemet. Du har inte glas så det räcker hemma, och du vill ju inte heller köpa massa sprillans nya vinglas för dyra slantar när de flesta kommer bara att stå oanvända efter festen. Onödigt. Det du behöver är engångsglas, typ som dessa svarta vinglas av plast!

Vinglas i Plast Svarta är ypperliga svarta vinglas av plast, perfekta att duka upp med på storfesten. Passar lika bra till nyårsfesten som till halloweenfesten.

De rymmer 295 ml dryck och levereras i 20-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Tarja för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50258 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle