warheads-double-drops-80035-1

Warheads Double Drops

49 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Observera att priset endast avser en flaska. Produkten säljs styckvis och osorterade, det betyder att det blir en överraskning vilken smak du får! 
Ännu en sur hit! När du droppar ner Warheads Double Drops i munnen utlöses en bomb av surhet – som sedan mynnar ut i ett svampmoln av läcker fruktsmak. Prova själv! 

Warheads Double Drops kommer i två olika varianter, med två smaker i varje flaska. Den ena varianten kommer med smak av Hallon och äpple, den andra kommer med smak av Äpple och vattenmelon.

Säljs styckvis och osorterade i förpackning om 30 ml. 

Ingredienser: Socker, Vatten, Citronsyra, Mjölksyra, glycerin, äppelsyra, artificiell smak, Konserveringsmedel [E202], Färg; E133, E129. Tillverkad i fabrik som hanterar valnötter, mandlar och mjölk. Innehåller AZO-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.