watch-ya-mouth-spel-1
watch-ya-mouth-spel-2
watch-ya-mouth-spel-3
watch-ya-mouth-spel-4
watch-ya-mouth-spel-5

Watch Ya Mouth Spel

249 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Förbered dig på skratt, dregel och osmickrande miner med detta oerhört underhållande spel! Med en mouthguard som spänner upp mungiporna blir det en riktigt utmaning att kunna säga någonting alls, och i detta spel behöver du säga extra svåra fraser, rim och beskrivningar. Med hjälp av expansionspacken kan du anpassa spelet till både familjekvällen och förfesten, eller göra spelet ännu svårare med Throwdown Edition som består av utmaningar som är lika omöjliga som roliga. Ett spel som passar till alla situationer och umgängen!

Watch Ya Mouth Spel är ett sällskapsspel som går ut på att man stoppar in en mouthguard i munnen, som spänner upp mungiporna till max, och sedan ska man försöka säga fraser som står på spelkorten. Det spelas i lag; en i laget säger fraserna och den/de andra ska gissa vad som sägs. Laget som gissar rätt flest gånger vinner. Det finns även 2 expansionspack emd familjevänliga fraser, och en med vågade fraser för 18+ år (NSFW). Throwdown Edition är en alternativ version av spelet som fokuserar på mun-relaterade utmaningar istället för fraser, så som att man ska sjunga, skådespela eller spela typiska festspel. Samtliga spel/expansioner kommer på engelska och kräver 3+ spelare. 

  • Inkluderar spelkort och mouthguards (Throwdown Edition inkluderar även nödvändiga prylar för utmaningar, såsom sugrör och bollar)
  • Språk: Engelska
  • Ålder: 6+ år (18+ år på NSFW Expansion 1)
  • Spelare: 3+ st (4+ st för Throwdown Edition)
  • Speltid: 15-30 min (30-60 min för Throwdown Edition)
  • Spelgenre: Familjespel, festspel, sällskapsspel