Till toppen
Visa större bild

Wild West Beef Jerky Jalapeno

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4375
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Orkar du inte bré den där förbaskade mackan? Gör som Amerikanerna... käka Beef Jerky istället! Är du dessutom svag för stark mat, ja men då har du kommit helt rätt! Beef Jerky kan man nästa säga är USA's nationalrätt och är helt enkelt torkat kött som är marinerat och grillat med äkta kärlek! 

Wild West Beef Jerky Jalapeno är det perfekta snacket eller mellanmålet när du är på språng. Inte nog med att det innehåller massor med protein, det är supergott också! Just denna variant kommer i en smak av jalapeno som har blivit marinerat, rökt och tillagat innan det förpackats. Har du inte tid att laga mellanmål... Beef Jerky! Är osten i kylskåpet möglig... Beef Jerky!

Säljs styckvis i påse och innehåller totalt 25 gram.

Ingredienser: Nötkött, demerarasocker, äppeljuice, tomatpuré, aromer, melass, salt, glutenfri sojasås, vinäger, svartpeppar, aprikospuré, kryddor, torkad lök, torkad vitlök, örter. Kraftigt saltat. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48469 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle