woochie-crazy-grin-latexprotes-1

Woochie Crazy Grin Latexprotes

149 kr

Välj variant:

 • Cassie
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  ÄLSKAR DENNA, lyckades göra en skit creepy sminkning med den :)
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Det går en mystisk figur där borta i mörkret som får hela sällskapet att känna obehag. "Vem är det?" Undrar någon. "Jag har inte sett honom förut." Säger en annan. Ni stannar till för att få en uppfattning om den mörka gestalten. Det är svårt att se hur ansiktet ser ut på grund av den stora huvan han bär. Men så, till er fasa, vänder han sig om. Ni ser att han har en fullständigt vidrig, stor mun! I munnen sitter slitna, gulnande monstertänder. Han ser ut att kunna äta upp er allihop! I ett virrvarr av prasslande ytterkläder, svängande väskor och flygande glasögon springer ni så fort benen bär, långt bort från honom. Men han står lugnt kvar, flinandes med sin galna mun, och tänker: Jag tar dem en annan gång, ingen match.

Woochie Crazy Grin Latexprotes är en högkvalitativ protes tillverkad av lätt och fin latex, föreställandes en överdimensionerad mun med vassa tänder. Observera att hudlim behöver köpas till för att protesen ska fästa. Det är även viktigt att komplettera med flytande latex för att få till en snygg struktur kring munnen. Om du vill ha en look som på bilden rekommenderas att du sminkar på rikligt med foundation och puder över ansiktet och där protesen fäster.