Till toppen
Visa större bild

Yahto Indianskrud

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När en fågelhane ska visa sin storlek och styrka så brer han ut sina största och vackraste fjädrar både på höjden och på bredden. Det här är väldigt skrämmande för andra djur, och ju större fågelhanen verkar vara desto mer respekt får han av andra djur. Det fungerar dessutom oerhört bra när han vill attrahera en hona. Fjädrarna är ofta färggranna och blanka. Mycket tilldragande, tycker honorna.
Fler nordamerikanska infödingsstammar har under många århundraden anammat det här och därför syns ofta en indianhövding bära en maffig fjäderskrud på huvudet. Ju större skrud, desto mäktigare hövding.

Yahto Indianskrud är en imponerande skrud av fjädrar som du bär på ditt huvud för den där äkta vilda västern-känslan. Skruden är uppbyggd med ett klassiskt mönstrat pannband i basen, som du lägger emot ditt huvud. Fjädrarna är vit/blå/gula och är fästa i röda rör av läderimmitation och bakom öronen hänger långa yviga tofsar. Ansiktsmålning ingår ej.

Mått: Längd ca 80 cm totalt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Tomas för 3 år sedan
  Den var okej. Dock var man tvungen att laga den. Fjädrarna hade lossnat från sina fästen.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Dariush för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28641 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle