Till toppen
Visa större bild

3D Pussel Jordglob

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

3D Pussel Jordglob är kanske världens häftigaste pussel. Tillsammans bildar de vår jord Tellus med alla länder och allt, precis som en vanlig världskarta. För smidighetens skull kommer pussel-planeten i en betydligt mindre skala. Annars hade du aldrig fått plats med den i ditt hem.

När du har pusslat klart placerar du helt enkelt pussel-jordgloben på den medföljande ställningen, så du kan stolt visa upp ditt coola verk för familj och vänner. Med på köpet kanske du lär dig lite geografi också! Pusselbitarna är speciellt anpassade för att bilda en rund form och sitter stabilt i varandra, så inget lim behövs.

Fakta om 3D Pussel Jordglob:
  • Antal pusselbitar: 540
  • Lätt böjda bitar som bildar en jordglod
  • Ställning i metall ingår
  • Diameter: 22 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43479 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle