Till toppen
Visa större bild

Alien Latexmask

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det var en gång en skitful skäckvarelse från yttre rymden som ledsnade på att hans föräldrar alltid tjatade på att han skulle göra si, och göra så, och bete sig på ett visst sätt. Dumheterna fick honom att rymma hemifrån och då stal han farsans rostiga gamla rymdfarkost och begav sig ut i yttre rymden. Han kraschlandade givetvis på jorden, för annars hade det ju inte vart någon idé att berätta den här historien om hur partykungen.se fick sin idé till alienmasken.

Alien Latexmask är tillverkad av latex och liknar en fantasifullt designad alien med läskigt igenvuxen mun samt alvöron. Rymdvarelsen har ojämn hy och rynkor på hela huvudet.
Den här masken har hål för ögonen som gör att du kan se. Den har också hål för näsa, mun och öron så att du kan höra och andas ordentligt. Masken täcker huvudet från hakan och bak till bakhuvudet.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Helena för 3 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Håkan Christian för 3 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34446 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle