Meny

Avsågad Hand Förpackad

39 kr

Välj variant:

 • Nahtalie
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ser väl sådär verkligt ut men kollar man inte nära är det ingen fara!
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Alice
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Läskig men lite för liten hand tyckte vi. Mer som en barnhand. Men helt okej och billig.
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Jessica
  för 5 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Besviken. För konstig färg på handen, en mer rödaktig än beige. Den kändes för fejk lixom. Men den lär nog skrämma någon när de e mörkt
  1 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Eftersom det är lite mörkt så ser du inte så bra när du söker en ny dryck i kylskåpet att avnjuta under den närmaste timmen. Kvällens festvärd har vart så pass slug att hen har sett till att det är mörkt och dunkelt överallt för att skapa en så spänd halloweenstämning som det bara är möjligt i en liten lägenhet.
Men tillbaka till kylskåpet. På den översta hyllan låg ingenting annat än äcklig cider, du vill ha din öl, så du söker dig vidare. Längst in på den mellersta hyllan letar sig din hand fram och känner att det ligger något kallt där. Perfekt, tänker du och tar ett stadigt grepp om vad-det-nu-är. En isande känsla sprider sig i din kropp när du inser att det du håller i din hand är en annan hand!

Avsågad Hand Förpackad är en rekvisitahand som ser ut att ha blivit sågad direkt ifrån en levande persons arm, och inplastad i en förpackning som om den ska säljas i en livsmedelsaffär. En obehaglig detalj att upptäcka i kylskåpet dagen efter halloweenfesten när man bara är sugen på lite frukost.