Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Latexballonger > Ballongbukett Happy Birthday Sparkling 80
Visa större bild

Tillbehör

Ballongbukett Happy Birthday Sparkling 80

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Att nå 80 år är verkligen en respektabel bedrift som man bör fira och hedra. Varför inte slå till med en rejäl ballongbukett till jubilaren? Här får du allt du behöver för en riktig feststämning!

Inkluderar: 30 st latexballonger á 28 cm i vit, silver och svart (10 st av varje färg). 2 st svarta folieballonger med siffran 80 i glittrande silver som mäter 35 cm stora uppblåsta. 3 st folieballonger i svart, silver och guld som mäter 35 cm stora uppblåsta. Medföljer gör också en silverfärgad ballongvikt och en rulle silverfärgat ballongsnöre. Observera att flygtiden på latexballonger fyllda med helium är upp till 6 timmar.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51235 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle