Visa större bild

Tillbehör

Ballongbukett Rise Of The TMNT Raphael

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Den här coola ballongbuketten blir en häftig dekoration på nästa barnkalas. Ninja Turtles vill alltid vara med där det händer roliga och spännande saker!

Ballongbukett Rise Of The TMNT Raphael innehåller fem stycken folieballonger i olika storlekar med tillhörande snören. Två ballonger är runda med tryck från Ninja Turtles. Två ballonger är gröna och stjärnformade och den stora ballongen är formad som Raphael från TV-serien Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. De runda ballongerna är 45 cm stora och den stora är 55-60 cm. Ballongerna blåses enkelt upp med luftröret som följer med i förpackningen, inte helium.

Ballongerna tillsammans kräver ungefär lika mycket helium som 9-10 stycken latexballonger á 25-30 cm stora.

Säljs i 5-pack.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57579 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle