Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballonger Djungelkalas

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 33
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Planerar du ett barnkalas med djur- eller djungeltema? De här ballongerna med söta djur på passar perfekt att dekorera med. Häng upp dem över det dukade bordet och när kalaset är slut kan alla små kalasgäster få ta med sig en ballong hem.

Ballonger Djungelkalas inkluderar sex stycken ballonger med söta djurmotiv, till exempel flodhäst, lejon och giraff. Ballongerna är gula, gröna och orangea. De är tillverkade i latex och mäter ca 30 cm när de är uppblåsta. De kan fyllas med luft och helium. Flygtiden med helium är upp till sex timmar.

Säljs i 6-pack.

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57600 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle