beef-jerky-teriyaki-90240-1

Beef Jerky Teriyaki

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

34,90 kr

Om du är ute efter ett snacks som både är smakrikt samtidigt som det mättar magen så är det Beef Jerky som är din bästa vän! Med smak av kryddig teriyaki kommer du inte bli missnöjd där hemma i soffan! 

Beef Jerky Teriyaki är en amerikansk delikatess som har älskats i åratal. Beef Jerky är torkade köttbitar som har blivit marinerade, glaserade, rökta och grillade innan de har blivit förpackade. De innehåller massor med protein och näring.

Säljs styckvis i påse och innehåller totalt 35 gram.

Ingredienser: Nötkött (EU), rörsocker, sojasås, (innehåller vete, sojabönor), socker, vitlök, karamelliserad socker, ingefära, förtjockningsmedel (xantangummi), örter, antioxidationsmedel (citronsyra), kryddextrakt, salt, konserveringsmedel (natriumnitrit) arom, smakförstärkare (mononatriumglutamat), kryddor (innehåller selleri), dextros, stabiliseringsmedel (difosfat). Förpackad i en skyddande atmosfär. Öppnad förpackning förbrukas inom 3 dagar. Innehåller en oätlig syreabsorbent. Vid temperaturförändringar kan saltet frigöras på ytan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 90240-1

Näringsdeklaration

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar