Till toppen
Visa större bild

Beer Pong Bollar

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Beer pong är ett kul spel till förfesten eller kalaset. Alla kan faktiskt vara med, både stora och små, byt bara ut ölen mot något annat gott att dricka. Så ta nu fram bollarna och sedan gäller det att sikta ordentligt och försöka få i dem i muggar. Låt spelat börja och lycka till!

Beer Pong Bollar inkluderar sex stycken vita bollar med rött tryck. Bollarna är lika stora som vanliga pingisbollar och passar perfekt till det klassiska spelet Beer pong som ofta syns i amerikanska collage-filmer.

Säljs i 6-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53928 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle