vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
bestway-uppblasbar-vattenpark-splashmore-73712-1
bestway-uppblasbar-vattenpark-splashmore-73712-3

Bestway Uppblåsbar Vattenpark Splashmore

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

4 999,90 kr

Låt dina barn bestiga klätterväggen, fara nedför den snabba rutschkanan och plaska runt i den varma poolen i sommar! Med en vattenpark på er egna tomt så får barnen det ultimata sommarlovet där de kan svalka sig på roligast möjliga sätt de dagar då solen steker på. Det är dags att slopa steniga stränder och överfyllda badhus, och att inse att hemma alltid är bäst! 

Bestway Uppblåsbar Vattenpark Splashmore är en vattenpark som inkluderar en rutschkana, en klättervägg med rep för att ta sig till rutschkanans topp, en inbyggd vattenspridare som håller rutschkanan blöt och halkig, och en vattenpistol som kan användas för lek. Runt rutschkanans/tornets topp finns det mesh-tygväggar för ökad säkerhet. Vattenparken är tillverkad av PVC-täckt polyester. Mäter ca 435 x 286 x 267 cm uppblåst. Den blåses upp på 2 minuter via en inbyggd luftpump. Maxvikten som vattenparken klarar av är 270 kg. Ett repareringskit, förvaringspåse samt pinnar för att ankra vattenparken stabilt och säkert i marken inkluderas. Passar från åldern 5+ år. 

  • Mått: Ca 435 x 286 x 267 cm
  • Material: PVC-täckt polyester
  • Max vikt: 270 kg
  • Inbyggd luftpump
  • Ålder: 5+ år
  • Inkluderar rutsckana, klättervägg med rep, vattenpistol, vattenspridare, repareringskit, förvaringspåse, ankringspinnar
Art.nr 73712-1

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar