vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
chili-klaus-carolina-reaper-55482-2

Chili Klaus Carolina Reaper

349,90 kr

26 gram

I lager (12 st)
Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter är en dansk musiker och komiker född 1965 i Tjørring, Danmark. Claus är mest känd för sitt TV-program "Chilismagning" där han bjuder in kändisar från hela världen att äta chillipeppar med honom. Som en skadeglad människa man är så tycker man att det är superroligt att se folk lida av sin dumhet, vilket resulterade i tittarrekord gång på gång för programmet.

Claus tog vara på denna "möjlighet" och skapade ett helt eget brand vid just namnet "Chili Klaus" där superstarka dipper, chips, choklader, såser, snackboxes och mycket mer säljs till våghalsiga människor som dig och mig. Claus använder sig av en egen skala vid namn "Vindstyrka" vilket generellt betyder att ju högre siffra, desto starkare! Redan efter Vindstyrka 5 börjar det bränna till riktigt ordentligt i smaklökarna.

Chili Klaus Carolina Reaper är en förbannat stark krydda som innehåller 100% Carolina Reaper-chilli. Kryddan ligger på nivå 15 av 15 i vindstyrka-skalan, vilket betyder att denna krydda är den starkaste kryddan i hela världen. Totalt sett motsvarar kryddans hetta 2,2 miljoner scoville och är så pass stark att den har världsrekord hos Guinness!

Denna "delikatess" kan du tillsätta i maten, men också använda som prank på brorsan eller bjuda vännerna dina på. Kryddan levereras i  en elegant glasburk försluten med plast. Denna krydda från Chili Klaus garanterar extrem hetta som skall hanteras med en väldig försiktighet. Var noga med att tvätta händerna innan du gnuggar dig i ögonen och håll kryddan borta från barn och känsliga människor.

Observera att förtärelse av Carolina Reaper-chilli kan upplevas rent av obehagligt och jobbigt för dig som känslig. Blir hettan oumbärlig rekommenderar vi dig att skölja munnen med mejeriprodukter eller dylikt, inte vatten! Men du kan vara lugn, hettan övergår till normalt efter ett tag!

Säljs styckvis i glasburk och innehåller 26 gram Carolina Reaper-peppar.

Ingredienser: 100% Carolina Reaper-chilli. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 55482-1
Kopiera OK

Omdömen

13

Frågor & svar

0

Taggar