Visa större bild

Evil Grin Kille Mask

(5 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett stort leende kan vara sött och lugnande, men så är inte riktigt fallet här! Denna mask av ett brett leende mansansikte kan ge vem som helst kalla kårar som kryper ner längs ryggraden. Du kan kombinera den med nästan vad som helst och resultatet blir en utklädnad som sticker ut och imponerar på halloween-festen.

Evil Grin Kille Mask är en mask av plast som du enkelt fäster med gummiband i nacken vilket också gör att den sitter bra under hela festens gång. Den är full av detaljer så som kritvita tänder, röda läppar och markerade ögonbryn. Den kommer inte lämna någon festbesökare oberörd!

Kommer i en one-size storlek.

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Frida för 11 månader sedan
  Bra
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Erika för 11 månader sedan
  Gick sönder när jag skulle prova den första gången... tog upp ur leveranslådan, drog i gummibandet för att sätta på mig den, och den brast direkt.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen38923 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle