vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
fitness-poker-kortspel-1
fitness-poker-kortspel-2
fitness-poker-kortspel-3
fitness-poker-kortspel-4

Fitness Poker Kortspel

119,90 kr

Fitness Poker är kortspelet för dig som älskar träning eller letar efter en perfekt present för en bekant som nästan bor på gymmet, yoga studion eller i crossfitboxen! Fintess Poker kortlekar går att använda på många olika sätt. Utmana dig och vännerna i Fitness Poker eller använd korten som inspiration till nästa träningspass. I webbappen kan du även hitta fler sätt att använda korten på.

Bodyweight
Fullpackad kortlek med 46 olika övningar du kan göra med begränsad tillgång till redskap. Perfekt för dig på resande fot, i hemmet eller som bara vill träna med din vikt som motstånd.

Functional Fitness
Kortlek med 26 olika övningar anpassade efter Crossfit. Du hittar övningar som Cleans, thruster, kettlebell swings och andra populära övningar. Spela som Fitness Poker eller bygg din egen WOD.

Gym
Som nybörjare eller veteran på gymmet är det bra att få tillgång till klassiska övningar eller hitta nya spännande sätt att träna på. Kortleken är fullproppad med 55 övningar för alla muskelgrupper. 

Yoga
50 olika yogaposer för inspiration och hjälp inför nästa yogapass i hemmet. Använd vår webbapp för att bygga ihop färdiga rutiner eller välj kort och bygg din egen. Praktiskt med namn på övningar i både Sanskrit och Asana.

Kombinera kort från flera kortlekar, endast fantasin sätter gränsen.
Art.nr 69677

Omdömen

2

Frågor & svar

0

Taggar