Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Rund Danmark

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 763
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

De sjunger att det är ett yndigt land, och vad det betyder måste du fråga danskarna själva om. Men en sak är säker, och det är att när danskarna firar sitt yndiga land så gör de det med råge! Så varför vara sämre? Om det är Danmark du tycker allra bäst om så är varje tillfälle som ges rätt tillfälle för dig att visa din kärlek till lillebror i söder.

Folieballong Rund Danmark är tillverkad av plastfolie och fyller sin funktion allra bäst om den fylls med helium. Då svävar den! Den går givetvis också att fylla med luft men då flyger den inte. Komplettera ditt köp med en heliumtub och ballongsnöre för bästa effekt.

Mått: 30 cm Ø fullt uppblåst (ouppblåst 45 cm Ø).
Heliumåtgång: motsvarande 2 vanliga latexballonger (läs mer här).

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36970 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle