Visa större bild

Gammal Homosapiens Greyland Film Mask

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 24
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Människan är ett däggdjur av släktet Homo. Människan tillhör familjen hominider och som i sin tur tillhör ordningen primater. Alla nu levande människor tillhör arten Homosapiens vilket är ett samlingord kan man säga. Nu när man tänker på homosapiens så tänker man inte riktigt på hur människan ser ut i dagsläget, utan hur de såg ut för tusentals år sedan. Ibland kan man ju fundera hur man själv skulle ha sett ut... Vågar du prova och se?

Gammal Homosapiens Greyland Film Mask är en otroligt häftig latexmask från tillverkaren Greyland Film. Denna mask efterliknar en Homosapiens i ett äldre skede. Vi valde att kalla honom för "Gammal Homosapiens" vilket passar väldigt bra in tycker vi! Masken ger ett lite ledsammare ansiktsuttryck med en stor mun, lite större ögon samt med typiska ansiktsdrag. Masken sitter tight och har hål för både ögon, näsa och mun. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över. Matcha med en riktigt snygg dräkt, och du är redo för att vara Mr Sapiens du alltid drömt om att vara!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Gammal Homosapiens Greyland Film Mask:
 • Material: Latex
 • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
 • Tillverkare: Greyland Film
 • Otroligt realistisk och väldetaljerad
 • Masken är heltäckande, och går ner på halsen
 • Hål för ögon, näsa och mun
 • Sminkvänlig
 • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Kari för 9 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48960 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle