gungande-docka-prop-1

Gungande Docka Prop

1 995 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Tillbehör

Step Pad till Prop

Step Pad till Prop

69 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

Dockor var menade att vara gulliga leksaker för barn att leka med, men har med tiden blivit onda andars favoritsak att besitta och en sannerligen skräckinjagande syn. Denna docka är den värsta av dem alla, särskilt när spöket som hemsöker den får dockan att gunga fram och tillbaka på ankan samtidigt som obehagliga cirkusljud börjar höras, och andens ondskefulla energi lyser rött från ögonen.

Gungande Docka Prop är en prop som föreställer en sprucken docka ridandes på en gungande anka. Dekorationen lyser rött från ögonen, gungar fram och tillbaka och spelar ljud som från en hemsökt cirkus. Den har tre lägen: konstant på, step-pad så den aktiveras när man kliver på step-paden, och sensor som gör att propen går igång när någon är nära nog. Det finns volymkontroll. Propen behöver vara kopplad till eluttag, sladd medföljer. Propen mäter ca 84 cm och är tillverkad av polyester, plast, metall och elektronik.

 • Mått: Ca 84 cm
 • Material: Plast, polyestser, metall, elektronik
 • Lyser, låter och rör på sig
 • Sensor och step-pad
 • Volymkontroll
 • Monica
  för 2 veckor sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jätterolig
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0