Visa större bild

Hamburgerpress Dubbel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att göra egna hamburgare kan vara bland det godaste som finns, men det är inte alltid så enkelt som man tror. Det kan faktiskt vara riktigt krångligt att få till de perfekta burgarna. Antingen blir de för små, för stora eller så blir det bara dåligt. Med detta hjälpmedel i form av en hamburgerpress kan du med stolthet servera de bästa och mest perfekta burgarna i stan. Till och med Max och Mc Donalds skulle bli imponerade!

Hamburgerpress Dubbel är ett perfekt tillbehör att ha i köket. Den kan användas till att göra smarriga burgare av nötkött, kyckling, fisk, fläsk eller grönsaker men också om du vill göra runda för- eller efterrätter.

Hamburgerpressen är av alumunium (med trähandtag) och mäter 2 cm i djup samt 11,5 cm i diameter. Ett köksredskap som är en idealisk present till den matlagningstokige!

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46910 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle