Visa större bild

Handbojor med Diamanter Röda

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är det någon i din närhet som varit stygg? Bra, då kan du behöva ett par handbojor. Det här är ett par handbojor som är utsmyckade med små röda låtsasdiamanter. Det är alltså en lite lyxigare variant av vanliga handbojor. Nu kan du äntligen fånga in alla styggingar eller kanske snyggingar! Perfekt accessoar på en maskerad eller på en halloweenfest!

Handbojor med Diamanter Röda innehåller två handbojor som sitter ihop med en kedja. Handbojorna är dekorerade med röda små låtsasdiamanter. De är tillverkade i metall. Nycklar medföljer.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... sabrina för 8 månader sedan
    Riktigt bra handfängsel och snygga
    2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54148 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle