Till toppen
Visa större bild

Häxben ur Marken Prop

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är det mormor Gärdh som varit och nallat bananlikör och stupat raklång ner i konstgräset på Kvarnsvedens IP igen? Eller är det bara nån som införskaffat våra coola trädgårdsdekorationer som föreställer ben från häxor som störtat med kvasten? Vi får hoppas på alternativ två.

Häxben ur Marken Prop innehåller två ben i polystyren som sticks ner i marken och skapar illusionen av en störtad häxa. Benen mäter 35 cm och finns i 3 olika varianter/färger. Eftersom produkten säljs osorterad blir det en överraskning vilken färg på strumpbyxorna som levereras.

  • Mått: 35 cm
  • Material: Polystyren
  • Antal: 2 ben per order
  • Säljs osorterad

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen62998 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle