Till toppen
Visa större bild

Idag är en bra dag Bok

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14056,603773585
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

I denna bok sammanfattar du din vardag! Varje dag ska du svara på frågor som kan hjälpa dig se det goda i den stressiga vardagen. Vissa dagar är ovanligt tuffa medan andra är lite för lätta, så skriv exakt som du känner och tänker för att kunna hjälpa dig själv i framtiden! 

Idag är en bra dag Bok är en typ av dagbok där du sammanfattar dina dagar genom att svara på ett par frågor varje dag. En fråga kan till exempel vara varför är denna dag bättre än igår, eller hur känner du just nu? Frågorna är till för att stärka dig och få ett mer överseende perspektiv på framtiden. Boken innehåller utvecklande citat och frågor vilket peppar dig till att göra varje dag till en bra dag. 

Storlek: 190 x 140 x 20 mm


Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45586 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle