vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
inhuman-conditions-98830-1
inhuman-conditions-98830-2
inhuman-conditions-98830-3

Inhuman Conditions Spel

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

999,90 kr

I lager (4 st)
Hur bra pallar du trycket under ett förhör? Kan du övertyga utredaren om att du är en människa när du i själva verket är en robot med bristande samtalsfunktion? Inhuman Conditions sätter just det på prov! 

Inhuman Conditions är ett snabbt tvåspelarspel där en tar rollen som utredare och den andra som misstänkt. Handlingen utspelar sig i en kuslig byråkratisk värld. Utredaren, utrustad med endast två stämplar och ett samtalsämne, måste avgöra om den misstänkte är en människa eller en robot.

Robotar måste noggrant svara på frågor för att undvika misstankar, trots att de har samtalsfel. De måste vara smarta och styra konversationen på subtila sätt utan att avslöja sig.

Människor har friheten att tala öppet, men det kan vara en tvåeggad svärd. Det finns inga rätt eller fel svar, bara svar som kan ses som misstänksamma eller oskyldiga. Ett felsägning kan leda både människor och robotar till Byråns Invasiva Bekräftelseenhet, där de väntar på ytterligare tester tillsammans med utredare som gör felaktiga bedömningar.

  • Språk: Engelska
  • Speltid: 5 minuter
  • Antal spelare: 2
  • Rek. Ålder: 12+ 
Art.nr 98830-1

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar