Hem
Tips på originella temafester

Tips på originella temafester

Om du ledsnat på att arrangera samma gamla party och känner för att koka ihop något nytt och spännande finns det goda möjligheter att krydda festen med valfritt tema från vårt gedigna skafferi av roliga prylar. Som festarrangör gäller det att ständigt förnya sig, så… vilket tema väljer du inför nästa baluns?

Havet

Förvandla ditt hem till en renodlad undervattensstad med skvalpande bordsduk och swirls i kulörta färger innan du bjuder in dina festsugna havsmonster till vänner! Att dansa likt en äkta pirat bland valar och sjökaptener är en ren fröjd som bara måste provas, och landkrabbor undanbedes vänligen men bestämt när det är havstema på kvällens festmeny!

Första bokstaven i ditt namn

Med det här bokstavstemat finns det egentligen bara en regel - kom utklädd till något som börjar på samma bokstav som ditt förnamn! Gösta kommer kanske utklädd till gårdsgris, Irene får anledning att damma av sin gamla isbjörnsdräkt och Maggie gör entré som morot. Endast fantasin (och din begynnelsebokstav) sätter gränser - luta dig tillbaka och beskåda dina vänners kreativitet!

Murder Mystery

Ett blodigt brott har begåtts och det är upp till dina gäster att lösa det fasansfulla mysteriet. Din trogne butler hittas med en dolk i bröstet och nu gäller det att hitta mördaren innan tiden rinner ut. Med förstoringsglas och detektivhatt söker ni bland fotspår och andra suspekta ledtrådar som leder er till mördaren. Den skyldiga sitter med stor sannolikhet mitt ibland er, men vem är den skyldiga? Som lekledare för du storyn framåt och bevittnar dina vänner nysta upp årets i särklass största murder mystery - och givetvis är ni klädda i klassiska 20-talskläder!

Regnbågsfest

Listans färggladaste tema rymmer givetvis regnbågens alla nyanser, och med sprudlande takballonger i kombination med våra regnbågsfärgade muggar för en färgsprakande dukning är det svårt att vara en dysterkvist. Dela ut pris till kvällens starkast lysande partyprisse och dansa tills regnbågsperuken flyger all världens väg!

Harry Potter

Kvällen börjar med att sorteringshatten delar in alla i rätt elevhem, och sen har ni en magisk stund tillsammans bland vimplar och kritvita ugglor som förser er med brev och tilltugg. Utmana gästerna att komma utklädda till valfri favoritkaraktär från Harry Potter och dansa loss med självaste Hagrid!

Glitterfest

Lyx, glamour och bubbel - med ett sprakande glittertema är det inte svårt att locka till sig gäster. Smycka hemmet med ballongbågar och glitterdraperier som sätter ribban för årets glansigaste fest, och gästerna klär sig sedvanligt i glitterväst och crystal flakes! När ni har det som roligast bränner du av en konfettikanon som får hela rummet att skina - kan det bli festligare än så?

Yrken

På partaj stannar jobbet vanligtvis hemma - men inte på den här festen! Här gäller det att komma utklädd till sitt drömyrke! Har du alltid fantiserat hur det skulle vara att kliva in i rollen som mästerkock, eller kanske astronaut som far mellan solsystem? Eller har du tagit värvning i militären och dyker upp i kamouflage? Vi har massvis med spännande alternativ för dig som vill testa vingarna i en annan bransch!