vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Jultröjor

Du har väl inte missat den senaste partytrenden? Glöm de glamorösa klänningarna och kostymerna till julfesten. I år är det jultröjor med LED, glitter, smaklösa mönster och figurer som gäller! Julpartytrenden kommer från USA och festligheterna tar oftast plats i hemmet eller på jobbet. Även i Storbritannien hittar vi en årlig jultradition som innebär att ha på sig jultröjor på en specifik dag i december. ”Christmas Jumper Day” är en insamlingskampanj av organisationen Rädda Barnen (Save the Children) där alla har på sig en jultröja och donerar minst 10 kronor till Rädda Barnen.

Roliga jultröjor och fula jultröjor


Det finns även tävlingar som uppkommit på senare tid där det gäller att ha den absolut fulaste och mest opassande jultröja man kan få tag i. Tävlingen har spridit sig över hela världen och vi lovar dig... det finns många fula jultröjor ute i världen. Just därför har vi valt att införskaffa oss ett sortiment med jultröjor som är både hysteriskt roliga, extremt fula och otroligt snygga – för både herr, dam, barn och bebisar.

Haka på trenden du också. Vare sig det är en skämtsam, snuskig eller seriös jultröja du letar efter inför julfesten 2024 så hittar du det hos Partykungen. Bjud på dig själv och ta inte julfesten på för stort allvar – med en skämtsam jultröja kommer du garanterat bli partyts fokus.

En kul jultröja för varje tillfälle


Hos Partykungen kan du välja mellan att införskaffa dig en knallgrön tröja med texten "Santa Has Been Naughty", vilket kanske inte passar superbra till julmiddagen med mormor och morfar, men bättre till kompiskvällen. Tröjor med alldeles för mycket motiv, i för jobbiga färger och opassande tröjor med texten "Kiss me under the mistletoe" med en pil som pekar ned mot den "nedre regionen". Alla dessa tröjor finns för såväl dam som herr och kan också användas under sommaren eller hösten om man skulle vilja det. Det finns väl ingen regel om att det är förbjudet att använda fula jultröjor på sommaren... eller?
Vi har både tröjor för herr och dam, vi har tröjor som är unisex och vi har tröjor med motiv av bland annat Playstations symbol.

Matchande jultröjor för hela familjen!


Beställ den idag eller varför inte snacka ihop dig med polarna så alla kommer med en jultröja till festen. Eller trivs du bäst hemma med familjen? Inskaffa en tröja till varje familjemedlem så har ni något att glida runt i hemma.
Tänka sig vad roligt det skulle vara om du och dina bästa pals gled in till jobbet – alla i olika snygga och opassande tröjor? Eller om du och vännerna tog en runda på stan med era nyinköpta jultröjor? Undrar hur folk skulle reagera på det? Perfekt till alla tillfällen helt enkelt!

Är du riktigt smart så kan du använda din jultröja som en maskeraddräkt, då sparar du både pengar och är unik. För vem hade kunnat ana att du skulle komma iklädd en stygg stickad jultröja med motiv av en tomte som får smisk? Risken, eller chansen om du hellre föredrar det är att du vinner bästa maskeraddräkt!

Hitta din jultröja hos oss!


Om du helt enkelt är ute efter en jultröja för dam, en jultröja för herr, en rolig liten jultröja för barn, en ful jultröja eller fula jultröjor i plural, så finner du dessa hos oss på Partykungen! Ganska sjukt, eller hur?

För att summera det hela – oavsett vilken typ av jultröja du söker så kan du köpa dessa online på Partykungen!
Läs mer