vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
kinder-love-mini-chokladask-92376-1

Kinder Love Mini Chokladask

69,90 kr

Ska du överraska din käresta med choklad på alla hjärtans dag ska gudarna veta att det inte duger med vilken choklad som helst. Nej, inte ens den klassiska chokladkakan från Marabou kommer leva upp till de skyhöga förväntningarna. Är det chokladpraliner är det ett stort plus, men det viktigaste är att det finns hjärtan med på nåt hörn också. Kinder har givetvis lyckats med bravur och fått till bedårande hjärtan på asken OCH dessutom gett chokladbitarna formen av ett hjärta. Stilpoäng!

Kinder Love Mini Chokladask innehåller den mumsiga Kinderchokladen med mjölkfyllning. Chokladen är individuellt inslagen och sådär gullegulligt hjärtformad, som gör den perfekt som en alla hjärtans dag-present.

Asken innehåller totalt 107 gram.

Ingredienser: MJÖLKCHOKLAD 45% (socker, helMJÖLKspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA), vanillin), socker, skumMJÖLKspulver (16,5%), palmolja, SMÖR koncentrat, emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA), vanillin, MJÖLKbeståndsdelar totalt 32% - kakaohalt totalt 14,5%.
Kan innehålla HASSELNÖTTER.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 92376-1

Näringsdeklaration

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar