Till toppen
Visa större bild

Konfettibomb St Patricks

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Inget pumpar upp partykänslan så snabbt som att dra igång med en konfettibomb! Låt det explodera ett regn av förväntan och pirr över gästerna eller hederspersonerna som firas. Det uppskattas mycket om det görs på rätt sätt: tänk på att inte sikta på personer eller ömtåliga saker. Den gröna färgen är perfekt för den irländska högtiden St. Patrick’s Day.

Konfettibomb St Patricks är en liten handkanon som du enkelt vrider botten på så att konfettin flyger iväg. Den här konfettikanonen innehåller inget krut alls, utan drivs helt och hållet av ett starkt lufttryck som skjuter iväg konfettin. Konfettin är metallicgrön.

Mått: 11 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35701 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle