Visa större bild

Tillbehör

Kryolan Mastix Hudlim

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Äntligen har du hittat den, den perfekta peruken för din stackars skalliga skalp! För att undvika missöden på maskeraden, halloweenfesten eller mitt under teaterföreställningen bör du fästa peruken med hudlim av bra kvalité! Här har vi en flaska innehållandes Kryolans mycket omtyckta hudlim. Snällt mot huden, håller barret på plats och tas enkelt bort med spirit gum remover när du har tröttnat. Passar självklart även för till exempel latexproteser, enstaka hårstrån, skägg och mustascher!

Kryolan Mastix Hudlim är en flaska innehållande hudlim som används för att få till exempel latexproteser, skägg och peruker att fästa. Applicera det på önskat område, låt torka litegrann och pressa sedan på objektet så att det fastnar. Tas bort med hjälp av spirit gum remover. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Volym: Välj mellan 12ml och 50ml.

Taggar

OMDÖMEN (15)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emma Ingrid Maria för 1 år sedan
  Kletigt och blir "trådigt" men allt sitter som berget!! Mycket bra!
  5 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Samuel för 2 år sedan
  Starkt och bra lim. Funkade mycket bra. OBS - KÖP BORTTAGNING NÄR DU KÖPER MASTIX Gör inte mitt misstag och riv av det utan borttagningsmedel.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Viktoria för 4 år sedan
  Fungerade bra! Använde detta för att fästa lace front peruker och det satt som berg hela dagen när man sprang omkring och svettades och flängde runt på konvent!
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29911 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle