Visa större bild

Tillbehör

Kyrkogårds Brud Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Med en sorgsen, tom blick går hon där. Den melankoliskt vackra bruden som aldrig hann gifta sig innan döden kom och tog henne. Hon som vandrar oavbrutet om nätterna och ropar efter sin make med en stämma som är så hes och uppgiven att de som hör henne får hjärtat i halsgropen. Kanske hittar hon honom någonstans vid vägens slut. Kanske väntar en evighet av ensligt vandrande. Iförd denna mystiska stass kommer du inte att lämna någon oberörd!

Kyrkogårds Brud Maskeraddräkt inkluderar en svart klänning i ett glansigt material med långa ärmar i blommönstrat, svart nättyg. Överdelen av klänningen är stretchig för ökad komfort och har ett grått, "trasigt" tygstycke fastsytt vid urringningen. Underdelen består av tre lager som ser trasiga ut nertill: ett svart glansigt material underst samt en grå och en svart tylldel över. Medföljer gör även ett svart diadem klädd i ett glansigt tyg med svarta rosor och en grå brudslöja i nät. Skor, strumpbyxor, smink och blombukett ingår ej. 

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Alice för 4 år sedan
  Dålig kvalité, spetsen på armarna var gör trångt. Enligt måtten skulle klänningen vara för stor men var jätteliten över axlarna och armarna. Sömmarna i armarna var trånga.
  3 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Carina för 4 år sedan
  Innerkjolen var inte fållad. Dessa trådar hade nästlat ihop sig med tyllet (yttertyget)Så jag fick klippa av det uppslitna tyget och fålla kjolen annars hafe jag inte kunnat använda den. Tråkigt på en så dyr klänning!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jennifer för 4 år sedan
  Den var tyvärr inte som jag hade tänkt mig
  1 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27624 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle