Till toppen
Startsida > Maskerad > Peruker > Damperuker > Lång Rak Neonrosa Deluxe Peruk
Visa större bild

Tillbehör

Lång Rak Neonrosa Deluxe Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 112
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Här har vi peruken för den vågade, självsäkra och festliga som passar lika bra till rejvet och festivalen som till en vanlig halloweenfest. Peruken kommer i en neonrosa färg, är lång och rak med en kvalitet som heter duga. Peruken sitter skönt på huvudet. Matcha gärna med en festlig klänning och du är redo för fest!

Lång Rak Neonrosa Deluxe Peruk är en mycket högkvalitativ lång peruk för damer har en rejvig look. Peruken känns äkta när den sitter på huvudet, kommer i färgen neonrosa och är mycket lång och rak. Peruken reagerar dessutom på UV-ljus vilket gör att den blir självlysande. Peruken kommer i storleken One size för vuxna och kan hårfönas om man vill det, men helst inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sophia Karina för 1 månad sedan
    Helt OK och såg ut som bilden.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58305 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle