Visa större bild

Magisk Snö på Burk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Rädda julen med denna magiska snö! Om det inte ser ut att bli några snöhögar i vinter kan du ändå ha en vit jul hemma. Denna konstgjorda snö är så pass lik den riktiga grejen att till och med tomten kommer bli lurad. Det är även perfekt för den som inte orkar vänta till vinterhalvåret på snöbollskriget. Ta fram det här på den varma junidagen för att ge dina vänner en rejäl överraskning!

Magisk Snö på Burk är konstgjord snö på burk. Det levereras i pulverform, som du sedan blandar med vatten för att få den att expandera upp till 100x i storlek. Hur mycket det expanderar beror på mängden vatten, det rekommenderas att vattnet tillsätts lite åt gången. Snön är återanvändningsbar, det är bara att tillsätta mer vatten när den torkar ut. Undvik kontakt med textiler eftersom snön kan lämna fläckar. Undvik även kontakt med mun och tvätta händerna efter användning. Snön levereras i 1-pack, vilket inkluderar en burk samt 4 påsar med 20 gram snö-pulver var. Rekommenderas från 6 år. 

 • Vikt: 4 påsar om 20 g var
 • Antal: 1-pack, vilket inkluderar en burk och 4 påsar med pulver
 • Blandas med vatten för att expandera
 • Återanvändningsbar
 • Undvik kontakt med hår, mun och textiler
 • Rekommenderas från 6 år

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Marine för 8 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55200 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle