Visa större bild

Matta med Blodiga Fotavtryck

(26 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En halloweenfest är inte fulländad utan att alla gäster har fått blodet fruset till is av skräck minst en gång under kvällen. Låt dem gå genom din lägenhet förbi dödskallar och gastar, skelett och blodstänkta väggar. Häng spindelnät och kedjor i taket och låt en zombie skrapa på källardörrens insida. Som pricken över i rullar du ut en fasansfull matta i korridoren med blodstänk och fotspår av blod. Om någon av dina gäster klarar det här utan vidare bekymmer så är hen antagligen en vampyr på riktigt. Häng därför vitlök vid entrédörren.

Matta med Blodiga Fotavtryck är tillverkad av tunn filt och passar utmärkt till dig som vill dekorera hela ditt hem, och inte bara väggarna.

Mått: 450 x 60 cm.

Taggar

OMDÖMEN (26)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Lisa Hillman för 2 år sedan
  Mattan var väl kul, men det var det inte att ta bort skiten. Mattan fick jag bort men den där förbannade tejpen som man skulle sätta fast mattan i golvet med sitter där den sitter.Nu är hela hallgolvet förstört, det tar lång tid innan det där klistret försvinner. Köp inte denna matta!!
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Advisa AB för 4 år sedan
  Lätt att fästa på golvet, kul grej!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28624 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle