Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Halloweenmasker > Minions Gone Batty Pappmask
Visa större bild

Minions Gone Batty Pappmask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

När filmen Dumma mej visades på bio första gången startades en minionhysteri. De små gula figurerna har varit populära sedan dess. De är tokiga, busiga och det händer alltid något när de är i närheten. Bli en minion med den här ansiktsmasken!

Minions Gone Batty Pappmask är en ansiktsmask som sitter på plats med ett elastiskt band runt huvudet. Den har hål för ögonen och finns i en storlek. Masken är gul och har de typiska glasögonen som minionerna har. Denna minion har har en glad mun med stora vita tänder och några svarta hårstrån i mittbena. Masken är officiellt licensierad.

Säljs styckvis och finns i One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44341 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle