Till toppen
Visa större bild

Nalle Grå Sittande Jag Älskar Dig

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visa någon – oavsett vem – att du tycker om den personen så himla mycket, och säg det ofta! Varför då inte införskaffa dig denna urgulliga nallebjörn som håller i ett hjärta med texten: "Jag älskar dig"? Alla gillar ju nallebjörnar liksom så du behöver oroa dig över att presenten inte kommer uppskattas...

Nalle Grå Sittande Jag Älskar Dig levereras styckvis och kommer med motiv av en supergullig grå nalle som håller i ett hjärta med texten: "Jag älskar dig" på. Nallen är för övrigt tillverkad i ett mjukt och lurvigt polyestermaterial och mäter hela 23 cm stor. Nallen passar lika bra att ge bort på måfå som till alla hjärtans dag eller mors dag. 

  • Material: Polyester
  • Mått: 23 cm
  • Antal: Styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52544 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle