Visa större bild

Tillbehör

Oktoberfest Dirndl Svart/Röd Maskeraddräkt

(16 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
995 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Efter stora sejdlar fulla av skummande öl är det förmodligen den här dräkten som är den mest kända ikonen för Oktoberfest, och den erbjuds här i en komplett ensemble. Ett måste om du vill göra det mesta av högtiden.

Den perfekta dräkten att ha på sig när du har bjudit in gäster och ska servera öl till alla besökare. Även om den är ikonisk för just Oktoberfest kan denna iögonfallande dräkt även fungera som maskeradkostym om du någonsin skulle behöva en.

Oktoberfest Dirndl Svart/Röd Maskeraddräkt består av en svart klänning med axelband och fastsydd vit blus med läcker snörning på magen. Medföljer gör även ett matchande rött förkläde.

Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (16)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Anna Christina för 1 år sedan
  Jättefin klänning! Fick mycket beröm. Något liten i storlek. Använde inte förklädet, tyckte det var finare utan. Det satt ett sidenband i snörlivet vid leverans, en kedja följde med som man kunde byta till men det hade varit bra med en enkel beskrivning hur det var tänkt att den skulle sitta. Valde att inte byta ut, var rädd att den skulle gå upp och att jag skulle tappa den.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Annica för 2 år sedan
  Snygg och välsydd. Väl värd sitt pris.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen38225 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle