opposuits-the-jag-kostym-5
opposuits-the-jag-kostym-6
opposuits-the-jag-kostym-7
opposuits-the-jag-kostym-8
opposuits-the-jag-kostym-9

OppoSuits The Jag Kostym

995 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Pierre L
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Jag beställde en st58 som skulle motsvara mitt midjemått, trots att jag normalt har 54 i storlek. Nu är det så att byxorna passar och är helt enligt storleksguiden, och kavajen likaså, över bröstet. Men midjemåttet på kavajen framgår inte i storleksguiden. 104cm på byxorna gick till att vara ca 112cm runt knäppningen på kavajen. Rimligtvis borde ju midjemåttet på byxor och kavaj vara någorlunda i paritet. Kavajen är otroligt stor, både över axlarna, i ärmlängd och över midjan. Tygkvaliteten är 100% polyester vilket är skräptyg och ger bara ett mjae okey då betyg, inte mer än så, och det är väl iof bra att den är tvättbar i 30grader.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Karl Emil
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Den satt OK, och var snygg. Lite obekväm tykvalitet, men väldigt prisvärd.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Claes
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Kanon. Enligt förväntningar
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Jaguar - en mäktig katt som inte bara innebär ett helt vanligt djur, utan också som symboliserar en cool sportbil, en energidryck och som är ett mycket populärt mönster på strumpbyxor. Tills nu! Jaguaren kan härmed associeras med ytterligare ett extremt häftigt föremål: OppoSuit. Köp denna fantastiska kostym och släpp lös dina djuriska instinkter.

OppoSuit Jaguar Kostym inkluderar en jaguarmönstrad kavaj med tre fickor på utsidan och en gömd innerficka samt knäppning vid ärmar och mage. Ingår gör även ett par jaguarmönstrade kostymbyxor med dragkedja i grenen och skärphållare. Sist men inte minst ingår även en matchande slips.

En OppoSuit är den exakta motsatsen till en vanlig kostym (bortsett från kvalitet och passform) och är tillverkade i roliga och ovanliga mönster i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen, inte att jämföras med vanliga maskeraddräkter alltså.

Finns i storlek: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.