Till toppen
Visa större bild

OppoSuits Winter Woods Kostym

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 47920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
599 kr 799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Du har säkert hör talas omatt de olika årstiderna sköts av olika väsen. Som sommaren till exempel. Det är en varmhjärtad och god häxa som ser till så att blommorna blommar och bina sticks. Men vintern är en gammal man som år efter år drar på sig sin vinterkappa så hela världen blir mörk och kall. Många frågar sig hur han egentligen ser ut, och på partykungen.se antar vi att han har mycket god stil.

OppoSuits Winter Woods Kostym tillhör OppoSuits julkollektion och är en av de mest klassiskt inspirerade kostymerna med sitt lapptäckesmönstrade utförande. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. Notera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar. OppoSuits Winter Woods Kostym inkluderar:

 • En blå kavaj med ett härligt vintermönster, tre fickor på utsidan, en gömd innerficka samt knäppning framtill och vid ärmslut.
 • Ett par matchande kostymbyxor med dragkedja i grenen och skärphållare. 
 • En matchande slips.
 • Finns i storlekarna: 46 - 62.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Patrik för 10 månader sedan
  Underbar. Passar perfekt för en smal kille på 186 cm. Tillräckligt bra kvalitet för priset och mycket uppskattad på julfester. Var på ett julbord med ungefär 300 personer och fick beröm från i princip alla som var där. Du blir festens mittpunkt!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Michael för 11 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35276 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle