Till toppen
Visa större bild

PaintGlow Holografisk Glitter Nagellack

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Måla dina naglar glittriga och få den perfekta detaljen till nästa festtillfälle. Med utbud i regnbågens alla färger finns det ett nagellack för varje event: silver till nyårsfesten, grönt till St. Patrick´s Day, guld till studenten, och varför inte en mix av alla sprakande färger till Pridetåget? Vare sig det är till den vanliga festen, ett extra speciellt tillfälle eller till vardags så kommer detta nagellack ge din look det där lilla extra! 

PaintGlow Holografisk Glitter Nail Polish är glittrigt nagellack som kommer i flera olika färger. Lacket skimrar i olika toner. Det kommer i olika färger såsom blå, roséguld och lila. En flaska rymmer 10 ml. 

Nagellacket har inte testats på djur och är veganskt. 

  • Volym: 10 ml
  • Antal: 1-pack

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57355 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle