Till toppen
Visa större bild

Pappersassietter Mighty Avengers

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Superhjältarna från Mighty Avengers är tuffa, coola och alltid redo för nya äventyr som till exempel ett barnkalas. Duka upp ett riktigt superhjältebord med de här snygga pappersassietterna med superhjältarna på. Bjud dina gäster på bullar, glass eller tårta eller använd tallrikarna som mindre uppläggningsfat för alla godsaker på kalaset. Papperstallrikar sparar både tid och energi. När kalaset är slut sorterar du dem i återvinningen och sedan är städningen klar.

Pappersassietter Mighty Avengers inkluderar åtta stycken assietter i papper. Pappassietterna har ett motiv med alla superhjältar från Mighty Avengers. De är ca 20 cm i diametern.

Säljs i 8-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56295 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle